22 березня 2024

#тижденьпоезії2024 Тиждень поезії – «дім». «Ріки незмінно течуть додому».

З 16 по 24 березня проходить Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Тема Тижня поезії – «дім». Бібліотека-філія № 3 м. Ізмаїл долучилась до цієї акції.

Кожна людина має свій рідний дім, де її завжди люблять, чекають, зрозуміють і пробачать. Навіть якщо вже немає батьків і тої оселі, де ти виріс, вона завжди є у твоєму серці, у твоїх спогадах.

 Про це відверто ділиться дніпропетровська поетеса Тетяна Котельник у власному вірші «Рідна хата». Твір прочитала випускниця Ізмаїльського ліцею №1 з гімназією з поглибленим вивченням англійської мови, лідер дитячого самоврядування «Срібне коло» Палацу дітей та юнацтва ім. А. Іванової Катерина Іванова.

До цієї акції із задоволенням також приєдналась відома ізмаїльська поетеса, керівник місцевого літературного об’єднання ім. М. Василюка, учасниця плейбеку-театру «Грані» Марина Копаной.

Свою поезію про рідний дім «А в нас весна»  поетеса присвятила болючій кожному українцю темі російсько-українській війні.

Немає коментарів:

Дописати коментар