03 липня 2024

Шкода та небезпека паління

 Сьогодні особливо актуальною темою є проблема виховання здорової молоді.

З метою привернути увагу підлітків до проблеми залежності від куріння та можливих наслідків цієї шкідливої  звички Юнацька бібліотека підготувала презентацію  НАГАДУВАННЯ  … про шкідливі звички, які підстерігають на життєвому шляху кожну людину, що здатні погіршити наше життя!

Здоров'я – найбільша людська цінність, яку починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, даного нам природою. Кожна людина має право вибору, проте правильний вибір може зробити тільки той, хто вже здатний відповідати за свою поведінку, за своє здоров’я.

У сучасному суспільстві паління є поширеною звичкою серед жінок, підлітків і навіть дітей. За даними ВООЗ, у світі від захворювань, пов’язаних з палінням тютюну кожні 6 секунд помирає одна людина, а щорічно з цієї причини вмирають близько 5 мільйонів чоловік. Кожна спожита сигарета скорочує життя людини на 14 хвилин.

Будь-яку залежність можна подолати, якщо Ви цього схочете. Це – вибір, який ніхто не може зробити замість Вас.

Бережіть своє здоров’я і скористайтеся гарною нагодою, щоб кинути палити! Окрім вас про ваше здоров’я ніхто не піклуватиметься!

Немає коментарів:

Дописати коментар