26 вересня 2024

«Бібліотекар пропонує»


Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. 

Бібліотеки – один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських знань. 

Бібліотека сьогодні – це точка опори, на якій будується простір культурного суспільства. Як скарбниці знань та інформації, бібліотеки завжди активно впливають на процеси розвитку економіки, науки, освіти, культури.  Сучасна бібліотека є культурно-освітнім центром  популяризації української книги й читання.

З нагоди цього професійного свята працівники Юнацької бібліотеки пропонують бук-реліз літературних новинок. Книжкова виставка познайомить читачів із яскравими новинками сучасної української та зарубіжної літератури, з новими художніми творами різних тем, жанрів, стилів як популярних, так і менш відомих авторів. Серед них такі письменники, як Оксана Забужко, Ірен Роздобудько, Роман Іваничук, Зіна Луценко, Павло Коробчук, Віталій Запека, Анастасія Нікуліна, Сара Пірс, Коллін Гувер та інші. Ця художня література розрахована на широке коло читачів. Характерне для українця душевне сприйняття буття дозволяє авторам знайти стежку до свого читача.

«Художня література має приносити насолоду» (Любко Дереш). Тож запрошуємо відвідати Юнацьку бібліотеку і ознайомитися з новинками, та обрати книги, які стануть вам до вподоби!

Ми щиро вітаємо всіх бібліотекарів із професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек! Бажаємо вам міцного здоров’я, творчої наснаги, відчуття впевненості у необхідності своєї справи! Миру, добра та любові вам і вашим рідним!

Немає коментарів:

Дописати коментар