19 січня 2023

«Герої не вмирають»

 Тематична папка-накопичувач

Тематична папка-накопичувач, папка-досьє – це спеціальна добірка публікацій із періодичних видань (газет та журналів або роздруківка з Інтернету) за певною тематикою, призначена для найбільш зручного та швидкого пошуку.
Кожна вирізка (копія) супроводжується повним бібліографічним описом: вказівкою джерела (назва газети, журналу), рік, місяць, число, номер, сторінка), наклеєним на окремий аркуш, підшитим у папку або вкладеним у файлову папку (допускається повний бібліографічний опис на самій вирізці або копії статті за наявності місця для опису).
Високий патріотизм і любов до своєї Батьківщини виражаються у дбайливому ставленні до історії своєї батьківщини, її військової та ратної слави сприяє формуванню поваги до подвигу співвітчизників у підлітків.
Дуже страшна війна панує зараз в Україні та забирає життя багатьох людей, мирних жителів і сміливих військових. Нажаль, у боротьбі за незалежність України гинуть і наші земляки. Ізмаїльська бібліотека для юнацтва підготувала папку-досьє «Герої не вмирають», в якій зібрала матеріал про наших загиблих воїнів. У ній зібрано інформація з джерел місцевих сайтів.
Військова історія нашої країни насичена драматичними подіями, представлена унікальними особистостями, сповнена справжнього патріотизму. Все це дає багатий матеріал для реалізації високих цілей громадянського та патріотичного виховання сучасного покоління.
Патріотизму не можна навчити. Його треба виховувати у сенсі цього слова з пелюшок, коли образне слово, емоції, почуття означають більше, ніж розум. Роль книги та бібліотеки в цьому виховному процесі є вкрай важливою.
Ми – Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою.
Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!

Немає коментарів:

Дописати коментар