23 лютого 2024

«Війна. Чужа. Неждана. Непотрібна»

 Книжкова панорама 

 24 лютого 2024 року минає  два роки від початку повномасштабного збройного вторгнення Російської Федерації на територію України.

Вторгненням в Україну Росія розв'язала першу у XXI столітті континентальну війну в Європі, а людство знову зіткнулося з тоталітарним режимом. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної свідомості, геноцид українського народу.

Російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та інфраструктури.  Руйнуючи нашу енергетику, російські терористи прагнуть спричинити в Україні гуманітарну катастрофу та суспільний хаос, знищити економіку та позбавити міста життя.

До цього дня бібліотекарі філії № 3 презентували виставку-панораму «Війна. Чужа. Неждана, Непотрібна», що висвітлює трагічні факти  та жахи цієї  незрозумілої війни.  

 Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога. Український народ показав світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам. Україні важливо з честю довести почату справу до кінця.

Ми віримо, що Україна обов’язково переможе!

Немає коментарів:

Дописати коментар